kesinlikle tavsiye etmiyorum.
en ufak bir problemde dahi çözüm odaklı değiller.
sorunlu ip adresini sunucuya tanımlamışlar.
muhtemelen benden önceki kullanıcısı mail marketing spam yaptı. ip adresi banlanmış.
değiştirilmesini istedim fakat böyle bir şey yapamaycaklarını zaten ellerine ip adresi olmadığını söylediler.
şimdi işimiz yoksa onlarca siteyi yeni bir sunucuya taşıyacağız.
ve biz sorunu farkedene kadar en az 4 5 aydır emailler çalışmıyormuş müşterilerin sitelerinde.
yaşadığımız mağduriyeti bir kenara koyup çözüm bulunmasını istediğimizdeyse aldığımız cevap bizim yapabileceğimiz bir şey yok oldu.
Tavsiye etmiyorum.
Merhaba,
Sizle 4 aydır çalışıyoruz ve hesabınızı oluşturduğunuz süreçten beri sadece tek talebiniz var, o talepte bugün açtığınız mail talebi. Sorunlu bir IP adresi diye tabir olamaz. Minimum 4 aydır sunucu siz tarafında. 3 aydır bu problemi takip etmeyip, 4. ay yenilemenizden uzun süre geçtikten sonra talep ettiğinizde size sürecin nasıl ilerleyeceğini ilettik. Tek tek her müşterimize "Mail portları kapalı kontrol ediniz" diyemeyiz. Günde onlarca sipariş arasında tek tek takip edemeyiz. Kullanıcılar kendi sistemlerini takip etmek ile kendileri yükümlüdür. Networkumuzde Mail portları kesinlikle kapalı ve limitli, bu bazda asla spam yapılamaz, önceki müşteride spam tarzında işlem olamaz. Elimizde şu anda farklı bir ip olmadığını ilettik, ki doğal bir süreç. Bunun yanı sıra sizlere ip adresini nasıl blacklist'den çıkarabileceğinizi ilettik. Sağlayıcılar hostinglerden değil, kullanıcılardan bildiri istiyor. Talep ettikten sonra mail portlarınız aktif hale getirildi ve biz bazlı her hangi bir süreç kalmadı. İlerleyen aşamaları size tek tek nasıl yapabileceğinizi zaten ilettik. 30/06/2024 - 19:43 nolu yanıtınızda farklı bir sağlayıcıyı deneyip döneceğinizi ilettiniz ve süreciniz devam ediyor. Talep ettiğiniz isteğiniz oldu ve bunada yanıt verildi. Çözümsüzlük açısından en ufak bir belirti yoktur. Hiçbir müşterimizi mağdur etmediğimiz gibi DeHost olarak her müşterimizi her zaman en uygun şekilde hizmet sağlamayı ve yüksek uptime değerleri ile hizmet sunuyoruz.
İyi çalışmalar,
DeHost.com.tr