Merhabalar play console hesabımı daha yeni açmıştım 3 ay oldu başka birisinden bana uygulama transferi yaptık fakat 2 hafta önce hesabım kapatıldı nedenini tam olarak anlayamadım şöyle diyorlar;

Merhaba Falka Yazılım Geliştiricileri, Bu, Google Play Yayıncı hesabınızın sonlandırıldığına dair bir bildirimdir.
Yayınlanma Durumu Durum: Hesap Feshedildi Geliştirici Hesabınız, Geliştirici Program Politikaları'nın ve Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi'nin bu veya ilişkili, önceden feshedilmiş Google Play Geliştirici hesapları tarafından daha önce ihlal edilmesi nedeniyle feshedilmiş durumda kalır.
Lütfen yeni bir geliştirici hesabı kaydetmeye çalışmayın. Yeni hesaplar kapatılacak ve geliştirici kayıt ücretiniz iade edilmeyecektir.
Bulunan sorun: Yüksek Riskli Davranış Geliştirici Hesabınızla ilişkili bir yüksek risk veya kötüye kullanım modeli belirledik ve bu eylemi Politika Kapsamı politikası uyarınca gerçekleştiriyoruz.
Politika Kapsamı politikası hakkında Kullanıcıların Google Play ekosistemine olan güvenini zedeleyen uygulamalara veya uygulama içeriğine izin vermiyoruz. Uygulamaların Google Play'e dahil edilip edilmeyeceğine veya Google Play'den kaldırılacağına karar verirken, zararlı davranış kalıpları veya yüksek kötüye kullanım riski dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere bir dizi faktörü göz önünde bulundururuz. Uygulamaya ve geliştiriciye özel şikayetler, haber raporlama, önceki ihlal geçmişi, kullanıcı geri bildirimleri ve popüler markaların, karakterlerin ve diğer varlıkların kullanımı gibi öğeler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere kötüye kullanım riskini tespit ederiz.
Hesabımda illegal hiçbir şey yapmadım neden kaldırıldı anlamış değilim bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim itiraz gönderdim şuan bekliyorum.