Öncelikle bu konuyu üzülerek açıyorum, şu hale gelmem kolay olmadı onlarca yaşadığım olaydan sonra açıyorum artık, ticaret sayım az görünebilir forumda 200 üzerinde ticaret yapmışlığım var, eskiden bir php js işi olurdu konuşur anlaşır ödemesini yapar hizmeti alırdım eksiksiz, şimdi bir konu açıyoruz bir hizmet alacağız php ile alakalı bir script yazdıracağım, adam whatsapp buton tıkla yazıyor yazıyoruz whatsapptan cevap yok, diğeri şu gün yaparım diyor aradan 5 gün geçmiş yazıyoruz cevap yok, bir başka konu açıyoruz yine aynı bakıyorum 100 civarı ticaret heh güvenilir diyorum parayı önden gönderiyorum adam ortalıkta yok r10 online, whatsapp çevrimiçi olmasına rağmen mesajlara dönüş yapmıyor şikayet konusu açılınca bir anda ortaya çıkıyor karabatak gibi, olan zamanımıza oluyor bir iş yapacağız günlerimiz boşa gidiyor kime güvenip iş vereceğimizi şaşırdık.

benim bu forumda en sevdiğim şey kaliteli insanlarla iş yapıp iş geliştirmekti, ne olduysa bu insanlar gitti sanki yerine 15'lik tiktok ergenleri geldi ne sözünde duran var ne işini yapan var jöle gibi adamlar ortalıkta uçuyoruz kaçıyoruz diye konu açıyor sonuç hep hüsran, 2 udemy eğitimi alan yazılımcı olmuş denemeyi de bizim scriptlerin üzerinde yapıyor, söylenilenle yapılan tamamen ayrı, son zamanlarda kimlere ne iş verdiysem hep zaman kaybı oldu, bunları yaşayan bir tek ben miyim merak ettim.