Herkese Merhabalar Arkadaşlar.
Google ads üzerinden reklam yayınlamaktayım ve ne yazık ki sürekli saldırı alıyorum. Bir kaç önlemle çözüm buldum gibi bu saldırılara lakin çözemediğim bir konu var. Bu konu hakkında ADS konusunda uzman olan arkadaşlardan bir ricam olacak.
Sorun şu şekilde; reklam içindeki anahtar kelimelerden sadece bir veya iki tanesi tıklama alıyordu. Bu tıklama alan kelimeleri negatif olarak ekledim yine de tıklama almaya devam etti. Sonrasında anladım ki , reklam öğelerinden (uzantılar) tıklama almaya başlamışım . Saldırı aldığım öğe türü telefon numarası , resim gibi uzantılardı. Bu uzantıları da kaldırdım ve tıklama kesildi bir süreliğine ama şimdi yine tıklama geliyor. Fakat bu sefer gelen tıklamalar anahtar kelime panelinde görünüyor sadece bir kelimede ama ARAMA TERİMLERİ ne baktığımda birden fazla kelimede arama yapılmış hiç biri tıklama almamış ancak en altta 100-200 arası tıklama görünüyor.

Şu an reklamımda her hangi bir uzantı yok, görüntülü reklam ağı da kapalı , işletme konumu da kapalı ama tıklama nereden geliyor belli değil.
BU TIKLAMANIN NEREDEN GELDİĞİNİ ÇÖZEBİLECEK BİR ARKADAŞ VARMIDIR ücreti dahilinde ...

FORUMDA ÇOK BULUNMUYORUM BU YÜZDEN WHATSAPP HATTIM 0552 290 20 43