Merhaba,
@MedyaPanelim; geçen yıl tanıştığım bir smm servisi. Gerçekten o dönemde çalıştıklarım arasında fark yarattığını düşündüğüm bir firmaydı. Hatta yılbaşında gönderdikleri hediyeler için de kendilerine teşekkür ettim. Gerçekten ince bir düşünce.

Şimdi gelelim https://medyapanelim.com/ son 6 ayına. Destek ilgisiz, servis sorarsınız 4 gün sonra dönüş yaparlar, iptal isterseniz 7 gün sürüyor dönmeleri. Servisleri patlamış hızlı yazdığı halde bile çalışmıyor.

Arkadaşları tanıyan, veya direkt kendileri bir açıklama yapsalar. Cidden merakımdan açtım postu. Nasıl bu noktaya gelindi merak ediyorum.

Not: Amacım firmayı asla kötülemek değildir. Eski bir kullanıcısı olarak bilgi almak amaçlı açıyorum postu. Teşekkürler.