fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır hocam mantığını anlatayım normal bir kullanıcı için mobil proxy hiç bir şekilde ihtiyaç olan bir şey değil. Mesela yıllardır sektörde olan biriyim hiç özel kendime mobil proxy alıp kullanayım demedim yani kişisel olarak ihtiyaç olan bir şey değil. Şimdi şöyle düşünün tiktok uygulamasını açın ve 1 hesap açın sorunsuz açacak 2 açın yine açılır ama 3. ve 4. te takılmaya başlayacaksınız çünkü ip aynı. telefonunuzu uçak moduna alıp yeniden başlatırsanız bir nebze yeni hesap açmaya devam edebilirsiniz. mesela bu tür işlemde lazım eder. toplu hesap üretimlerinde.
yada hesap üretimi hariç elinde 10 bin tane hesap olduğunu varsayayım. Şimdi bunları sen hepsini aynı ip adresinden giriş aynı kişiyi takip etmeyi denersen sen zaten 10 hesaptan sonra hata alacan giriş yapmamaya başlayacak çünkü ıp adresleri toplu işlemlerde her sosyal medyanın ayrı güvenlik önlemleri var. Bu yüzden farklı ip adresleri lazım bu sadece mobil değil residental proxyler falan bu tür işler için .çok kullanılır ve baya baya büyük bir sektördür. Bu dediğim sosyal medya üzerine ben anlattım bir çok değişik durumlarda kullanılıyor
Hocam teşekkürler ben bu sektörü yeni keşfettim diyebilirim ve konu biraz dikkatimi çekti öğrenmiş olduk daha önce ihtiyacım olmadığından araştırmamış da olabilirim ama özellikle youtube da ızledıgım bu tarz proxy hızmetlerı konuya beni yakınlaştırdı detaylı bir açıklama yapmışsınız benim için oldukca yeterli ( R10+ ) tekrar saolun .