Metuh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla her yerde herkes birşey paylaşıyor ama kazanan yok illaki belki kazanan birileri olmuştur ama nerden nasıl muamma herkes sadece bir şeyler paylaşıyor bir bilgi kirliliği almış başını gidiyor ortada para yok
işte aslında o bilgi kirliliğinin temelinde de şimdi bazı insanlar kazanırken bazıları kaybetmeli aslında yoksa coin dediğimiz şey bir şey üretmiyor arz talep meselesi olan bir durum. bitcoin çok alınır fiyat artar satılır düşer basit bir mantık en yüksekten alan zarar eder en düşükten alan kar birde hikayeler vardır işte mesela btc alsaydın 2010 da 10 dolara şuan multi milyonerdin gibi. Benim dediğim mesela binance ref kasan adam diyor ki btc 10 dolarken aldım 100 adet ama 20 olunca sattım yani tamamen olay hızlı zengin olma derdi çok nadir insan 10 dolardan alıp şuan ki seviyede satmıştır. bilgi kirliliğinden ziyade insanların kolay para kazanma hırsı gün geçtikçe artıyor yani ben kendimden örnek vermem gerekirse mesela 10 yıl önce ben almış olsam btc şifremi unutmuş olmam lazım ki şuan ki fiyattan satayım başka yolu yok