Temu Uygulaması ile Kazanç Sağlama Fırsatı!
- Adım 1: Temu Uygulamasını İndirin İlk olarak, bu bağlantıya tıklayarak Temu uygulamasını indirin refsiz link: temu.com. Eğer daha önce indirdiyseniz, tekrar indirmenize gerek yok. Ardından indirim kodunu uygulayın act903591
- Adım 2: Ortaklık Programına Katılın Ortaklık programına katılmak için buraya tıklayın. Giriş yaptıktan sonra "Hadi Başlayalım" butonuna basarak kaydınızı tamamlayın.
- Adım 3: Affiliate Ekranınızı Görüntüleyin Kaydınızı tamamladıktan sonra, size özel Affiliate ekranı karşınıza çıkacak. Burada, sağ tarafta yer alan bağlantıyı sosyal medyada paylaşarak insanları kaydolmaya davet edin.
- Kazançlarınızı Artırın Her uygulama indirimi için bağlantınız üzerinden 100 TL kazanırsınız. Ayrıca, indiren kullanıcı alışveriş yaptığında, bu alışverişten de belli bir komisyon alırsınız(%30).
Neden Bağlantınızı Kullansınlar?
Temu, daha geniş kitlelere ulaşmanız için kullanıcılarınıza 3000TL değerinde indirim kuponu ve sınırsız %30 indirim kuponu sunar. Bağlantınızla kaydolup uygulamayı indiren kullanıcılar, alışverişlerinde otomatik olarak 3000 TL indirim kazanacaklar.
Bağlantınızı Nerede Paylaşabilirsiniz?
Bağlantınızı paylaşmak tamamen sizin yaratıcılığınıza bağlı! Arkadaşlarınızla, sosyal medya platformlarında (R10 forumları, YouTube, Instagram vb.) paylaşabilirsiniz.
Ben Nasıl Başardım?
Forumda ve telegram kanallarında paylaşım yaparak 8bin tl gelir elde ettim.
Kazançlarınızı Nasıl Çekeceksiniz?
ABD, Kanada ve İngiltere'de, kazançlarınızı "Temu Paypal Card" ile çekebilirsiniz. Türkiye'de ise şu an kazançlarınızı kredi olarak kullanabilirsiniz. Ancak, yakında Western Union ile ödeme seçeneği de aktif edilecek. Acil bir ihtiyacınız yoksa bakiyenizi TL olarak tutabilirsiniz ve Western Union ile ödeme aktif olduğunda çekim yapabilirsiniz.