milletin tapulu müstakil evine belediye yeşil alan ilan ettim deyip çöküyor, yeter ki o cadde üstü mahalleye siyasi bağlantısı olan bi müteahit girsin. nerede kaldı bahsettiğiniz müslümanlık ? ben göçmenlikten gelmeyim, gavura boyun eğmemişim, atamda etmemiş, ana vatanıma sürgün yemişim. keşke biad etseydik, gavur olsaydık en azından çile çekmezdik dedirttiniz, gavurdan beter olduk, mazlumun ahı var... hangi kitapta var başkasının malına el koymak ? peşkeş çekmek ? hele bu kişi zaten varını yoğunu bırakıp sıfırdan gelmiş sıfırdan çalışıp didinip el açmadan tırnaklarıyla kazıyıp bi düzen kurduysa malına göz koyduysanız ben hakkımı helal etmiyorum !

bilmeyenler için, jivkov döneminde türkçe konuşmak yasaklandı, soyadı kanunu geldi, hristiyan adı soyadı almayanlar, inancını hristiyan olarak değiştirmeyenler zorunlu göçe zorlandı. kökenimiz kendi araştırmalarımca iç anadoludur, ankaradan başlar konyaya kadar uzanır, osmanlının iskan politikası sonucu oraya gönderilen türkleriz. çok sevdiğim bir söz vardır; orada türksün, burada bulgar, ne cennettesin ne cehennemde, baktığında ikisinide görüyorsun, araftasın !