Samedreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim birçok yerde param kaldı çalışmıyorum artık.Bu insanların işleri yapılmaz net söylüyorum. Ne demişler batının bilimini ve ilmini alın demişler. Ya katil olursun ya da stres sıkıntıdan bunalıma girip kafayı yersin bu durumda. Batınin bilimi diyor ki insanlari az çalıştırın verimli olsunlar. 12 saat çalış eline bir şey geçmesin çok garip. Bunları konuşacağımız yerde batının ahlakı şöyle böyle diye uğraşıp duruyoruz. Dikkat edin artık pazar tatilleri bile yok özel sektörde. Allaha kalmış yeni neslin işi.
Yapacak başka bir şey yok hocam maalesef 14 yaşından beri çalışıyorum ben

AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 sene boyunca aralıklı zamanlarda dönerci ve otellerde garsonluk yaptım. Buna garsonluk dersek! Şuanda da sabit bir işim bulunmuyor.
2022 yılından sonra bir daha bu tür işlerde çalışmayacağıma yemin ettim. Allah muhtaç etmesin, çalıştığın işin parasının peşinde koşarsın.
Garson olarak girersin, tuvalet dahi temizletirler... 18 saat double çalışırsın 8 saatlik ücret verirler... Öğlen yemeği vermezler, akşam yemeği vermezler...
Say say bitmez, bir gün içerisinde 60.000 adım attığımı hatırlıyorum eve geldiğimde ayaklarım parçalanmıştı. Turizm ve dönerciler vb. işlere Allah kimseyi muhtaç etmesin.
Çok büyük konuşmayayım da yine aç kalırım bir daha çalışmam bu işlerde. Simit satın alıp seyyar simit satmak bile bu işlerden kat kat iyidir ve daha fazla kazandırır.
Hocam aldığım paranın yarısı ayakkabıya gidiyor 70 60 yaşındaki dedeler gibi oldu ayaklarım kız arkadaşımla bir yere gidemiyorum ayağımın acısından