Egemircey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diğer ıslerı arastırarak 620 yı kazanmaya deavm edın
Anlamadım ama

tasarimofis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kolaylık versin
Çok teşekkür ederim

hankmoody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağrına gitmesi gayet normal, gitmiyor diyen ya bu sefalete alışmıştır ya da hayatsızdır. Bak paran yok canını sıkıyor bu durum enazından tepki verebiliyorsun, olumsuz durumları kendine bir motivasyon kaynağı olarak gör ve yolunu ona göre çiz. Hayatta başarılar.
Motivasyon oluyor sürekli uğraşıyorum 2 gün önce başka bı yere girmeye çalıştım tam motive oluyordum paramı vermediler 1 hafta bedavaya çalıştırdılar hocam

baznx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla çok haklısın allah kolaylık versin.Bende sahil dibinde restorantta çalışıyorum.Garsonluk çok zor ama dünyanın en güzel mesleği 4-5 senelik tecrübem var bu konuda
Keşke bende garson olabilsem hocam bizim garsonlar bir sürü tip alıyor bide benim postami temizle 50 lira veriyim diyor dalga geçer gibi

serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

İnsan gibi yaşamadıkça şükür etme!
Biz gariban, fakir bir ülke değiliz dünyanın en büyük ekonomisine sahip 17. ülkeyiz.

Eğer biz yaşamak için dünyanın en büyük 17. ülkesindeki insanlar gibi değil 200. ülkesindeki insanlar gibi yaşıyorsak ve buna şükrediyorsak zaten bu durumu hak ediyoruz demektir.

Sorulması gereken soru dünyanın en büyük 17. ekonomisine sahipken neden bu şekilde yaşadığımızdır.
Hocam öyle ama gün sonunda cebime giren belli bişey gelmiyor elimden