Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten Sıfır, bir etken. Siz sahip olduğunuz için de böyle düşünüyor olabilirsiniz belki sahip olmasanız düşünceniz değişebilirdi..

Doğru. Para bir yere kadar pek çok insana göre insanı daha sağlıklı ve dinç tutar. Mesela gerçek zenginler normal süpermarket çok gitmiyorum özel yerlerden Siparişle getirtip tüketiyorlar bu ayrıcalık bile sağlıkta bir etken.

Adam 57 yaşında saçları siyah ve dinç. Pek bir şeyi kafaya takmıyor sanki

İstisnalar kaideyi bozmaz derler.

Selam olsun,

Bu imkana sahibim ama bu imkanı kullanmadan da sorunsuz, huzurlu bir hayat yaşıyorum.
Bu sizde nedenin para olmadığı konusunda farklı bir bakış açısı sağlar umarım.

Durumum iyi vs. yazınca çoğu kişin antipatik olduğumun farkındayım ama inatla yazma nedenim gerçekten bir parçada olsa fayda sağlamanız.
45 yaşına geliyorum hayatta çok şey yaşadık gördük bunların en acı olanları insanların yanlış umutlara, nedenlere tutunarak boşluğa düşmesine şahitlik etmekti.
Siz sorunların nedenini parasızlık olarak görüp, inandığınızda ileride para sorununuz olmadığında yine sorunlar ve mutsuzluklar yaşadığınızda argo olarak apışıp kalıyorsunuz.
Sorunların nedenini para gibi anlık değişen durumlara temellendirmeyin derim.

Elbette düşüncenize saygım sonsuz hepimizin bir düşüncesi var sadece farklı bir bakış açısı olması babında yazdım.

Sevgiler.