nina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun yazılımsal, bunun için servise göndermek gibi bir riske girmeyin.
İlgili güncellemeyi kaldırmaya izin veriyorsa kaldırın. Birçok güncellemeyi tek tıklamayla kaldırabilirsiniz, bazılarına izin vermez.
Tarayıcının donanım hızlandırma ayarını aç-kapa yapıp deneyerek tekrar olacak mı diye kontrol edin.
Sorun düzelmezse bu programı kullanın, tüm ses ve görüntü sürücülerini siler. Programı kullanmadan önce windows update'yi kapattığınızdan emin olun ki saçma sapan windows kataloğundan otomatik kurmasın sürücüleri. Manuel indirip kurun.
Son olarak sorunu çözdüğünüzde windows update'yi kalıcı olarak kapatmayı deneyebilirsiniz. Hem arkaplanda çalışıyor yük biniyor, hem saçma sapan sürücüler & güncellemelerle sistemi bozuyor. Ben asla kullanmıyorum. Formattan sonra anında kapatırım. Ne indirip kullandığınızı bilen biriyseniz gerek yok, defender da aynı şekilde.

Bonus: Tüm yazılım ve oyunların sorunsuz çalışması için https://www.techpowerup.com/download...ge-all-in-one/ kurunuz.
Donanım Hızlandırmayı kapatıp denedim düzelmedi, Şuan DDU ile bütün driverleri kaldırdım doğruca Casper sitesinden indiriyorum driverleri. Umarım sorunum çözülür. Çöüzlmezse format atıp temiz kurulum ile düzeltmeye çalışacağım. Teşekürler