* Şikayetçi olduğum üye: @DataHost;
* Şikayetçi olma nedenim: Sunucu Sorunları
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...-128276-a.html
* Açıklama ve kanıtlarım:



@DataHost; adlı üyeden şikayetçiyim.


28/04/2024 Tarihinde Ryzen 9 5950X DE VDS #2 adlı ürünü kdv dahil 271,18 ₺ satın aldım(kiraladım).

Sunucuyu aldığım zamandan beri yaşadığım sorunlar aşağıdadır;

1. Plesk panel için ücretsiz lisans vereceği söylenmişti fakat her ay karşıma lisans sayfası geliyor ve ben yetkililere ulaşana kadar ve onlar müdahale edene kadar panele erişim sağlayamıyorum. Şuanda da yetkilere ulaşamıyorum. Destek talebi açtığımda yanıt süreleri bir hayli geç oluyor.

2. 25 Mayıs gecesi sunucular birden kapandı. Asla erişim sağlayamadım. Gün içinde mesaj attığımda verileriniz önemli mi gibi sorular soruldu ve daha sonra IP adresinin değiştiği söylendi. Sunucum aynı gün açıldı ama panelde eski ip ve yeni ip adreslerinin çakışmaları oldu. Sunucuya bağladığım birkaç uygulamamda bu değişiklikler için uğraşmam gerekti ve plesk panelde de kendim birkaç değişiklik yapmak zorunda kaldım. Benim yaptığım ip değişiklikleri çözüm olmayınca destek konusu açarak düzenleme talep ettim. Yine bu işlem süre alınca kendim hallettim bir şekilde.

3. 2 Aydır ödediğim fatura turarı olan 271,18 ₺ haber verilmeden 431,36 ₺ tutarına çıktı. En azından haber verilebilirdi diye düşünüyorum.

Yaşadığım sorunlar bunlardır. Herhangi bir para iadesi vs. istemiyorum ama bu firma ile çalışacaklar olursa yaşayacakları sorunları bilmelerini istediğim için bu konuyu açıyorum.

Düzenleme - Sorunum hala devam ediyor ve panele erişemiyorum. Moderatörlerin görüşü dahilinde ne gerekiyorsa yapılmasını istiyorum.