AdTity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceki Konu Linki
Önceki konuyu bilen arkadaşlar için aylar sonra yeni gelişmeler ile karşınızdayım.

Önceki konuya bakmayan arkadaşlar için kısaca anlatayım.
Eve internet bağlattım, kurulum ekibi geldi herşey tamam diyip gittiler bir daha da uğrayan olmadı internette gelmedi.

Arıza talebi açtım bir kaç defa en son birisi geldi 100mbps olan interneti 8mbps ye düşürdü gitti.

Evimde hala olmayan internetin parasını istediler yüzlerce defa konuştuktan sonra haksız olduklarını anladılar faturaları iptal ettiler.

Aradan aylar geçti evime internet gelmedi tekrardan aradılar faturaları ödeyin dediler tekrar aynı işlemler tekrarlandı vesayre vesayre

En son ise yasal işlem başlatacağız artık paramızı ver dediler olmayan ve kullanmadığım internetin 4 aylık parasını istediler vesayre vesayre.

Aylardır olmayan internetin parasını isteyen netspeed bi ara hadi şu kurulum ücretini ödeyin gerisini silelim iptal edelim aboneliği dediler tamam dedim.

Sonra tekrar aradılar iptal başvurusu yaptınız ama şu faturaları ödeyin de öyle iptal edelim diyorlar .

Artık bu işten sıkıldım gerçekten 🤣 adamlar her türlü yolu deniyor aranızda avukat, hukukçu arkadaşlar varsa dava açmak istiyorum. Elimde her türlü kanıt mevcut zaten kendileride (konuşmalarımız kayıt altına alınıyor) diyorlar açalım davayı kim haklı kim haksız öğrenelim .

Böyle bir sorun yaşadıysanız tüketici haklarına şikayette bulunun. Bende geçmişte başka internet sağlayıcısı ile sorun yaşadım. Bana internet hizmeti vermediler ve vermedikleri hizmetin faturasını kestiler üstüne kurulum ücreti diye ücret aldılar. Ben ücretleri ödedim daha sonra tüketici haklarına şikayet ettim ve haklı bulunduğum için kesinlikle iade etmeyeceğiz dedikleri ücreti iade etmek zorunda kaldılar.