15 senedir aralıksız bir fiil kumar oynuyorum

profesyonel bir kumarbaz olarak söyleyeceğim şey; Kumar oynamayanlar gelip burada kumar oynayanlara akıl vermesin, önce gelip bir kendi başlasın, sonra kendisi uygulasın dediklerini bakalım yapabiliyor mu.
Anlatılanların hepsi kumar bazlar için sadece bir hikaye ve, max 1 ay sürer, maaşı alana kadar
Bu olay öyle bırakılmaz. Oynayanlara tek tavsiyem şu olacak, tamam hepimiz bazen bir gazla çok şey verebiliyoruz ama bunu bir spor gibi düşünün, 10K TL'lik paran varsa ve 5k ev kirası, 3k ev masrafı ise, 2k ile oynamalı. Varı yoğu vermemeli.
Zamanında çok şeyler verdim, çok sıkıntılara düştüm. Kendime böyle dur dedim. Kumar artık eskisi gibi hayatımda zorunluluk değil, sadece bir keyf olmaya başladı.
Ne evime, ne kendime ne yakınlarıma zarar vermiyorum artık. Önce sorumluluk lar, sonra oynarsan oyna ne kalırsa, tabiki oynamamak en güzeli. Ama nafile. Daha çok şey yazarım ama zaman yetmez.
Kalın sağlıcakla.
Daha önce çalıştığım bir fabrikada bir arkadaşım benle aynı maaşı alıyordu, çocuk aldığı maaşı direkt olarak kumara yatırıyordu, yetmedi babasının annesinin emekli maaşını da aldı kumara yatırdı en son evdekilerle papaz olmuştu, kumarın 3-5'i olmaz hocam, kumar bataklıktır, en son baya bir miktar borcu vardı, hala fabrikada çalışıyor borcu ödemeye çalışıyor, umarım düz raya girmeye başlar.
Kumara yatıracağınız parayı farklı şeylere yatırabilirsiniz, şahsen bende eskiden baya oynardım ama artık frenledim, kumara gidecek parayı farklı yatırım araçlarında değerlendiriyorum, size de aynısını öneririm, umarım istediğiniz gibi olur her şey, sevgiler.