Google Adwords reklam platformunda aldığınız tüm askı türlerini yüksek başarı ile yeniden etkinleştirebilmeniz için eğitim veriyoruz.

1) Askıya giden tüm hesaplarınızı yüksek başarı ile nasıl askıdan alabileceğinize dair geniş kapsamlı bir eğitim PDF'i iletiyoruz.
2) Harcamalı, Harcamasız, Eski - Yeni; ADS hesaplarınızı askıdan kurtarabilirsiniz.

Sistemleri Atlatma
Şüpheli Ödemeler
Ödenmemiş Bakiye

Şüpheli Ödeme askı türü için olumlu dönüş oranı %100'e varmaktadır.

Kısa Süreliğine: 799₺

05432889005

myasiryaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Politika ihlali sebebiyle askıya alınan ads hesabımızın askıdan çıkarılması konusunda destek sağladı. Ayrıca kampanya sorunlarıyla ilgili ihlal aldığımız tüm sorunlara tek tek cevap vererek yardımcı oldu. Gönül rahatlığıyla çalışılabilecek bir arkadaşımız tavsiye ederim.
routerteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim gayet sağlıklı çalışıyor gece yatmadan hesaplara itiraz edip yatıyorum sabaha çıkmış oluyor ilgisi için de ayrıca teşekkür ediyorum ++
Powertools adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün önce arkadaştan hizmet alındı, Ödenmemiş Bakiye askısına 12 saat içinde olumlu dönüş aldım, Teşekkürler.
Hayırlı satışlar
berkaybudak0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alım yapıldı, faydalı ve yararlı bir içerik sunuyor arkadaş. Tavsiye ediyorum +++
Cem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pdf satın alındı. oldukça ilgili arkadaş ++
BuzzyCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli hocam ile geçmiş dönemde de beraber çalışmalarımız olmuştu. 2 hesap için hizmet alındı. Başarılı ve oldukça hızlı çözüm sağladı teşekkür ederim.
OLDO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Danışmanlık hizmeti alındı. Yaklaşımın için ayrıca teşekkür ederim.
Powere78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dökümanı aldım, arkadaş çok ilgili saolsun, kendisine teşekkürü borç bilirim.
MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgili bir arkadaş teşekkür ederim.
Momedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doküman alındı, ilgili bir arkadaş. Teşekkürler 😇
HSNv2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Danışmanlık alınmıştır, ilgili bir arkadaş. teşekkürler