M merhabalar yakın zamanda Python youtube izlenme botu yaptım maalesef ki arkadaşa ulaşamıyorum yarım kaldı belki önemli bir şey olmuştur diye şikayet konusu da açmak istemedim insanlık halidir düzenlemesi için bir çalışma yapmak istiyorum şu an eksikler hem sekme olarak hem arka planda açılıyor zaten projelerimiz de var program temel mantığıyla çalışıyor ama birkaç eksiği var örnek veriyorum arka planda açılan sekmelerin sonu gelmiyor bu nedenle cpu %100 u geçiyor ve sonucun kilitleniyor sunucumuz da çok küçük bir sunucu değil oldukça iyi bir sonucu hem bu sorunu çözmek istiyorum hem de 100 tane prose ekli çok fazla izlenme atamıyorum bir arkadaş az önce açtığım bir konuda farklı bir şeyler daha yapılması gerektiğini söyledi fingerprint kullanılması gerektiğini söyledi bu konuda net bir bilgim yok temel sizden istediğim şey noksan olan bu programı bana izlenme atıyor sunucu kitlenmiş bir şekilde teslim etmeniz bu konuda dönüşlerini bekliyorum lütfen eli boşta olan arkadaşlar yazsın işim biraz acele