A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne ahmak aptal adamlar var.
Kumardan kazanılabilseydi ben kazanırdım. Benim kazanamadığımı siz mi çözeceksiniz
Tarih 2010 falandı. 20 yaşındayım. O sıralar r10a kayıt olmak istiyorum ama davetiyle bulamamıştım.
Bir forumda biri Rulet Stratejileri adında bir eğitim seti satıyordu. Konusunu açtı adam. Bende satın aldım. 80 TL falandı. Asgari ücret ozamanlar 600 TL idi.
Asgari ücretin %13ü ediyordu ozamanlar. Şuan 17bin asgari ücretin %13ü 2200 TL ediyor. 2200 TL verdiğimi farzedin eğitime.
Ondan sonra ebooku aldım okudum. İçindeki methodları bir bir denemeye başladım.
Birinci yöntem denedim kaybettim
İkinci yöntem denedim kaybettim
üçüncü yöntem denedim kaybettim
derken tüm yöntemler başarısızlıkla sonuçlandı.
Ondan sonra Youtubda bulduğum yöntemleri denedim. Onlarda başarısızlıkla sonuçlandı.
En sonunda kendi bulduğum bir yöntemi denedim. O da olmadı.
Kendi bulduğum yöntem şuydu. 36 tane sayı var. 35ine 1 TL koydum. 1ini boş bırakıyordum. 35 TL kaybedip 36 TL kazanıyordum Bu da başarısızlıkla sonuçlandı. 20 30 TL kazandım sonra para koymadığım sayı gelince tek seferde 35 TL zarar etmiş oldum
Toplamda 1.5 asgari ücret harcadım. Ondan sonra kumarda sadece oynatan kazanır olduğunu anlayıp bıraktım.
Ama bendeki hiç bir zaman bağımlılık olmadı. Bulduğum methodları sadece deniyordum.
Ondan sonra youtube spam çıktı. Birdaha uğraşmadım.
Bi 400 de ben atıp denemiştim, ekranda bişiler dönüyo ne döndüğünü de anlamıyon bitiyo 2 saniyede para