mobiloyunsatinal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temu güvenilir mi diye merak edenler için kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

Türkiye'ye geldi geleli indirim ve kampanyalarla adını duyuran temu'yu illaki duymuşsunuzdur. Öncelikle henüz indirip faydalanmayan varsa aşağıdaki linkten 3000 tl'lik kuponunuzu alabilirsiniz. Kupon sadece uygulamayı indirdikten sonraki ilk 24 saat geçerli, sonrasında maalesef kullanamıyorsunuz. Dileyenler için refsiz linkide bırakıyorum fakat refsiz linkte maalesef kupondan faydalanamıyorsunuz.

Refli link: https://temu.to/m/uf8rt2tpsm6
Refsiz: temu.com

Yaklaşık 7-8 gün önce 10bin tl'ye yakın alışveriş yaptım ve kargolarım daha yeni geldi, bana hepsijet ile geldi ama bazen ptt ile de gönderilebiliyormuş. Ürün kalitesi TR'dekilerle hemen hemen aynı, kargo ücretsiz ve gümrük vergisini sepet aşamasında aldıkları için ben bir sorun yaşamadım. Fiyatlar trendyol, hepsiburada vs gibi sitelere göre çok çok uygun diyebilirim. Bolca kupon, indirim dağıttıkları içinde ekstra indirimli alabiliyorsunuz ama Türkiye'de yeni oldukları için bunun geçici olduğunu düşünüyorum ilerleyen zamanlarda bu kampanyaları azaltabilirler.

Ayrıca refimle üye olup özelden ulaşanlara bedava ürün alma taktiği verebilirim, çok yayılırsa ve artniyetli insanlar tarafından keşfedilirse türkiyeyi engelleyebilirler o yüzden buraya yazmıyorum.

Hocam ücretsiz ürün dediğiniz etik olmayan yöntem değil dimi?