Grafik_mltmb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla beni kondurup konduramamam çok önemli değil. Konuya boyle bakan arkadasların allah yardımcısı olsun. Şimdı bır kadın olarak bunu yazdıgımı dusuneceksınız sız haklı olarak aynı baslıgı bır kadın erkek için acsaydıda aynı tepkıyı verırdım. Yukardakı mesajlarda çok doğru ifade eden arkadaslar olmus. Hayatı ve ilişkileri böyle yorumlayamazsınız. Bizler insanız deneyımleriz ve o deneyımler sonucunda da kendımız için en doğrusunu bulmaya calısırız. Yani bu soyle bır secım olamaz ben kadınlara zaman ayırmak yerıne kendıme yatırım yapayım Herneyse bu konu uzar gider... Bence grupta aklı selim ve konuyu doğru yorumlamış beyler var
Bence birazcık öz eleştiri yapmalısınız. Şahsen ben yaptığım için başka bir yorum attım. KADIN-ERKEK fazlasıyla içselleştirdi bu ikili ilişkileri. Ben arkadaşın yaşadığı şeyleri tahmin edebiliyorum bu cümleleri için kesinlikle haklı sebepleri vardır. Sözüm meclisten dışarı elbette. Ama genel olarak insanlar eşliliği çok farklı boyutlara getirdi.
Haksız olsaydım bugün haberlerle, o can sıkıcı katliamları görmezdik (ayrılmayı sindiremeyenler)
Neyse, ben kötü bir ima da bulunmuyorum kimseye sadece buradakilerden daha fazla derine girip nacizane bir yorum da bulundum. Teşekkürler nezaketli cevabınız için. Umarım postu atan arkadaşın tespitlerine katılacak şeyler yaşamazsınız hayatta.