Merhaba;
Konu başındaki açıklamayı dikkatli okumadığınızı düşünüyorum. Sizin sorunuzdan yola çıkarak genel bir bilgilendirme yapmak bu durumda doğru olacaktır.
  • İşlem geçmişi raporlarında anlık durum değil sadece kapatılan işlemler gösteriliyor. Burada da belirtilen tarihler içinde kapatılan işlemlerin dökümü görmektesiniz.
  • Şu anda bende son düşüşten kaynaklı olarak açık olan işlemler ekside geçen günlerde artıda kapananlar da oldu fakat mevcut takipçilerin çoğu da benim gibi ekside yattığı için işlemlerin çoğu kapanana kadar yeni işlem açmayacağım. Bu şekilde en azından biraz bütçeleri toparlanmış olur ve kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider. Sonrasında ben yeni işlemlerimi açar yola devam ederim kalanlarla.
  • Ben şu anda 500 dolar bir bütçeyle işlemlerimi yapıyorum. Konudaki son güncellemelerimde de gerek açıklamaları gerek tüm uyarı gerekse giriş bilgilendirmelerini o şekilde düzenledim.
  • İlerleyen dönemde bu gibi durumların yaşanmaması için gerekli önlemleri aldım, kaldıraçlı işlemlere ek olarak BYBIT üzerinde ve ya farklı bir borsada SPOT işlemler yapmak isteyenler için ayrı bir konu açacağım.