fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13.maddedeki işlemi hızlı şekilde nasıl yapabiliriz,bi önerisi olan var mı acaba?ilk siparişimi verdikten sonra yeni sepet hazırlıgı yaptım,ilk aldıklarım bugün geldi ve tekrar 2.alışverişte alabilirim dedigim ürünlere baktıgımda biçogunun fiyatlarının arttıgını gördüm.aynı ürün,farklı satıcılarda daha ucuza var ama bunu en kolay nasıl bulabiliriz?mesela o ürünün,kendine ait bi kodu filan var mı acaba tüm ilanlarda girili olan,arama yaparken kullanabilecegimiz?herkes aynı başlıkla eklemedigi için,aynı başlıkta arayınca çıkmıyor...tiktokta azerbaycanlı bi arkadaşta sanırım görmüştüm bunla ilgili bi video ama telefon uygulamasında yapılıyor sanırım o,masaüstünde olmuyor.
Hocam maalesef yok diye biliyorum, ayrıca dikkatli olmak lazım 170 TL'lik ürünü 120 TL'ye satan satıcılarında ürün yorumlarında resimleri incelemek lazım eksik parça olabilir. Ancak şunu ifade edeyim ki Türkiye'yi kıyaslamıyorum bile ama Aliexpress'ten kat kat ucuz, ayrıca fiyat düzenlemesi varya 1 ay içinde ürünün fiyatı düşerse aradaki farkı alıyorsun.

Alacağım ürünün ismini aratarak ben bakıyorum en düşük fiyatların yorumlarına ve tüketicinin paylaştığı resimlere ona göre karar veriyorum.