Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam beni sakın yanlış anlama. Ben evlenirken arabam vardı, evim vardı, param vardı, güzel gelirim vardı. Gittim mobilyaları ikea-adore-konfor karışık dizdim. Bütün beyaz eşyalar profilo marka en küçük modellerden aldım. Sonuçta evleniyoruz ve iki kişiyiz bize kocaman masa kocaman dolap lazım değildi. İnan kaç yıldır evliyiz daha bu yıl aldım klimaları.

Evimde hala anamdan falan gelen halılar duruyor, tavanda avize bile yok trendyoldan led ampül almıştım onlar duruyor Öyle bir kadın buldum ki umurunda değil dünya sadece Trust

Bak ben marka almışım bazı şeyleri ona rağmen o ara harcadığım paraya inanmadı insanlar.

Bu işin birde ustaları var, atıyorum İzmirde Karabağlar diye bir yer var bütün mobilya işleri orada dönüyor. Görüyorsun beğeniyorsun 1 aya getirip kuruyorlar fiyatlar öyle komik ki aklın durur. Mobilya işinde kazançlar %500 civarı. Beyaz eşyada paket tercih edeceksin. Ufacık hediyeler 5-10 bin tutuyor ama işini görüyor.

Abi tavsiyesi olsun. Bütün kaliteli markaların mağazalarında önceki seneden bazen 2 yıl önceden kalan modeller var. Bunları hammadde fiyatına elden çıkarıyorlar (yine marka almış oluyorsun)

Hocam bende her şeyin en uyguna bakıyorum ikea çok beğendiğim mağazalardan ama orada bile fiyatlar aşırı yüksek İstanbul'da biraz fırsatçılık var uygun yollu mağaza bulmak biraz zor gibi.