OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen ben bunu bugün 3. kez gördüm ve artık rahatsız olmaya başladım. Yani bu bana göre çok etik bir usul gelmiyor. Bu durumda yapılması gereken tek şey şikayet edilmesi gerekiyor. Yani KDV dahil diyorsan eğer ki benim şirket veya şahıs bilgilerimi talep ederek yada doldurulan bilgilere göre faturalandırma oluşturulup bunun müşteriye ibraz edilmesi gerekmektedir.

Ancak ben böyle bir şey görmedim. Bu da şahsen boşuna KDV ücreti ödediğimi doğruluyor. O zaman bende KDV dahil diyeyim şirket olduğum halde ve her hangi bir fatura kesmeden müşteriye bana yapılan şekilde bende ilerleyeyim. Çok saçma geliyor bana bu durum ve kafamı karıştırdığı için bu durumu yaşayan ve bilgi sahibi olan kişilerin bilgilerine başvurmak istedim.
Tabii ki şikayet etmelisiniz, sonuçta bir haksızlık var burada.
E-pin, smm gibi firmalarda genelde Kıbrıs Liman Şirketi üzerinden ilerliyorlar ve vergi işini kolaylıkla hallediyorlar.
Ancak bazıları satarken +KDV'de ekleyip satıyor dediğiniz gibi. İnsanoğlu o kadar aç gözlü ki, hem kar koyuyor, hem vermediği vergiyi veriyormuş gibi gösterip onu da bizlere kitliyor. Garip bir ortam