goktugpek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar nasıl fiyat hocam ankara sitelerde yemek masası 6 sandalye koltuk takımı yatak odası makyaj takımı aynalı zigon sehpa hepsini 95.000tlye aldık.
Televizyon 65inç google tv dijitsu 16.000tl
Beyaz eşya seti arçelik 29.000tl ( bu geçen sene alındı)
Çok uçuk fiyatlar
Hocam istanbul'da fiyatlar bu şekilde 55 58" arası lg televizyon bakıyorum ortalama 25 - 35k aralığında beyaz eşya seti 3 parça şuan bekoda 75 80 bin arasında şuan için fiyatlar çok yüksek.

Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ah şu gençlik

ayranı yok içmeye tahterevanla gider… diye bir ata sözü var.

Art niyetli değil ancak geliriniz yüksek değil anladığım ladarı ile çünkü öyle olsa konu açmazdınız.

Bütçe oluşturup ürünleri ona göre almanızı tavsiye ederim.

altın varaklı musluktan yıkanmak için yenge ile maddi huzursuzluk yaşamanızı istemem.

13 yıl önce 0 tl ile hem düğünümü yaptım hem eiyalarımı aldım hem de balayına gittik.

Paramız yoktu, yeni ev yapmıştık. 5k kredi çekip eşyaları spot tan aldık. düğün salonu ve diğer giderleri takıdan ödedik. üsütüne kalanla balayına gittik marmarise.

13 yıldır da çok güzel bir evliliğimiz var.

yenge ile tartışacağınıza 3k lık sandalyeye oturmak yerne 100 liralık mindere oturup yer sofrasından yemek yemeyi tercih edebilirsiniz. zamanı gelince ceylan dersisi sadalyeniz de olabilir.

iyi forumlar.
Hocam her hangi bir tartışma vs yok sadece piyasanın ne kadar pahalı olduğuna vurgu yapmak istedim çok şükür az yada çok bir şekilde alırız benim sitemim devletin bu tarz firmalara söz geçirememesi. Serbest piyasa ekonomisi diye bir şey çıkartmışlar herkeste farklı fiyat.