FriendOfGhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
var... ben denedim... seleniumdan tut da excele, webscrabberlara kadar... çok para dönüyor veri dağıtımı usta, o kadar kolay yapılmasına izin vermezler zaten. öyle paraları ödedim lisansı aldım demekle de olmuyor, spk onay verecek, ankara onay verecek... anladın sen onu... köşe başları tutulmuş o işte... adı sanı var da kendisi yok... diğer kurumlarda da farklı birşey bulamayacaksın, programlar 3 firmanın elinde... adresbarda değişen domain adı değişse de hepsi aynı yerden geliyor. zaten ekranlara login olayları artık bütünleşik. spk öyle istemiş. tüm kurumlar aynı noktadan login oluyor. müşteri paneli, veri ekranları ve mobil onay mekanizmaları aynı.

ha birtek şu var... eski matriks sürümünde (webtrader değil, prime falan) excel ile DDE bağlantısı kuruyordu fiyat ekranları. o datayı excele kolayca alabiliyordun. ayrıca bir program da yazmıştım ben hatta VB6 ile sadece denemek için. ama senin ihtiyacın olan veri o şekilde alınabiliyor mu bilemeyeceğim. ama şu da var, matriks iq alırsan matriks prime lisansı da geliyor. aynı anda bir tanesi olmak üzere iki programı da kulanabiliyorsun.

al bu bilgileri, işine yarayanını seç
Şeytan diyo git gecikmeli eşanlı meşanlı ne kadar veri yayın türü varsa ikincil dağıtıcalardan al. Sırf buları halka açık bir yerde paylaş. Deli ettiler adamı ya. Bu nedir arkadaş yok zart parası yok zurt parası. Cidden artık zart zurt menşeili bir hosting firmasından sahte isimle host domain alıp siteyi koycam en son o olacak. Üç beş çapulcunun tekelinde insanı enayi yerine koyuyorlar resmen.