hocam bol şans diliyorum size umarım gönlünüzce olur her şey. ben sadece "abdyi çok sevdim param var" diyerek turist vizesinin süresini uzatmak kısmını tam anlayamadım açıkçası, yani bunun gerçekliğine ihtimal veremedim. özellikle dünya genelinde mülteci sorunu baş gösteriyor ve sağ görüş güçleniyorken hiçbir ülkede bu tarz bir vize yaklaşımı mümkün gibi gelmiyor. dediğiniz işlem tam olarak nasıl yapılıyor? prosedürü nedir?
Tesekkur ederim, turist vizesi gocmen statusunde olmadigi icin bu uzatma bir sorun teskil etmiyor. Vize sureniz dolmadan yani 6ay dolmadan kalmaya devam etmek icin basvuruda bulunuyorsunuz. Sureniz 6 ay daha uzatiliyor ve bu islemi yapmak icin her hangi bir limitiniz yok. Burda bahsedilen ben abd sevdim kalmak istiyorum kismi ilk uzatma icin evet olur fakat daha sonra ki uzatmalarda neden boyle bir isteginiz oldugunu forma detayli yazmaniz gerek. Her uzatmada sevdim kalmak istiyorum demeniz dogru degil zaten. Ayrica uzatma yaptiktan sonra ayni yil icerisinde ulkeye donmenup tekrar Abdye gitmenizi tavsiye etmiyorum, uzatmalarin avantaji oldugu gibi dezavantajida mevcut. Uzatmalardan sonra gir cik yaparsaniz ulkeye alinmama durumunuz var. Uzatma niyetiniz var ise form doldurma vs kisimlarinda yardimci olabilirim