Gezinticocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz nişanlım ile asya bölgesine gitmeye karar verdik. Amerika bize biraz uçuk hayal olarak geldi. Ancak ileride neden olmasın tabii ki. Şuanda biletlerimizi aldık. Kısmet olur ise 14 aralıkta tayland ile başlayacak serüvenimiz. Biz biraz geze geze takılalım bir yerde durmayalım dedik.

Bizim sıralamamız şu şekilde.
Tayland
Bali
Sri Lanka
Güney Kore
Japonya

Olarak geçecek. Hepsinde 2-3 ay kalmayı planlıyoruz. Bakalım 1 senemiz bu şekilde ilerlesin. En azından burada kendimizi yırttık bir şey sahip olamadık. En azından kendimize yatırım yapmış oluruz diye çıkıyoruz. Avrupa ülkelerini çok sevmiyoruz. Daha çok asya ve amerika tabii ki ancak amerika şuanda zor. Bu 1 yılın sonunda Avusturalya vizesine başvuru yapacağız. Zaten son 2 yıldır mart ayından itibaren gezerek yaşıyoruz ülkemizde'de. Gitmeden önce en azından bilgisayardan yani internetten kazanabileceğimiz tüm sektörlere adım atmaya çalışıyoruz. Tabii ki bilgi birikimimizin olduğu konularda. Çünkü zengin bir ailede değiliz. Umarım hepimizin gönlüne göre verir Allah. Bi çıkalım dışarısının havasını alalım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Çok güzel rota hayırlısı olsun ben Bali'ye gittim fakat Japonya'ya gitmeyi çok istiyordum ama olmadı. Asya kıtası çok güzel bir yer Amerika'dan ayrılmaya karar verirsem döneceğim yer kesinlikle hedefler ve plan tutarsa Bali yada Japonya olur, muhtemelen çok memnun kalacağınız ve keyifli bir rota olacak. Dediğiniz gibi sabit kalmadan gezerek kazanabileceğiniz bir iş yaparsanız zaten tadından yenmez hakkımızda hayırlısı olsun