Yanlışınız var, dümdüz yazıyor her şey ekstra düşünmeden basit anlama becerisi ile anlayabilirsiniz.
"
Hizmet Verecenler İçin;- Bu kategori sadece grafik tasarım işi verecek müşteriler içindir.
- Hizmet vermek için Grafik Tasarımcılar kategorisinde konu açabilirsiniz.
Önemli Not: İşverenlerin açtığı konulara
teklif verebilmek veya iş alabilmek için Grafik tasarımcılar kategorisinde kurallara uygun
aktif bir hizmet konunuzun olması gerekmektedir."
https://www.r10.net/tasarim-isleri/2...-okuyunuz.html
Kimse Behance'den iş verip "R10 hesabınız var mı ya" demez. Bir kişi desin kalan 4 kişi demez. 3 senedir kullanıyorum orayı öyle bir ortamı yok ki arkadaş r10'da aktif bile değil. Teklif vermek değil "İŞ ALABİLMEK" diye bir 2 kelime var, dikkat edin. Kolay gelsin hocam
"
Önemli Not: İşverenlerin açtığı konulara
teklif verebilmek veya iş alabilmek için Grafik tasarımcılar kategorisinde kurallara uygun
aktif bir hizmet konunuzun olması gerekmektedir."
Haklısınız hocam fakat dediğim gibi ben bu kısımdan işveren konuları üzerinden teklif verip iş alması için konusu olması gerektiğini anlıyorum. Moderatörlerin bu konuya bir açıklık getirmesi daha doğru olacaktır.
Diğer sorunuza istinaden ise kullanıcının r10 profilinde behance portfolyosu var. Kullanıcı buradan referans çalışmalara göz atıp pm üzerinden iş vermiş olabilir. Bu durumda teklif veren taraf bahsettiğiniz kullanıcı olmuyor. Yanlış anlaşılma olmasın kendi fikrimi belirtiyorum sadece. Bende merak ettim çünkü konunun akıbetini moderatörlerin açıklık getirmesi daha iyi olacaktır. İyi forumlar dilerim takipteyim konuyu