Konu açmışsınız kendi fikrimi söylüyorum.
Hizmet vermek için konu olma şartı nerede geçiyor tam olarak? Bahsettiğiniz kural iş vermek isteyen kullanıcıların açmış olduğu konular üzerinden iş almak için geçerli. Müşteri kullanıcının behance profilini inceleyip forum üzerinden iletişime geçip iş vermiş olabilir. Bu durumun problem teşkil ettiğine dair bir kural var mı?
Dediğim gibi bahsettiğiniz kural iş verenlerin konusuna mesaj atarak engellemesi için var. İş veren bahsettiğiniz kullanıcıya ulaşıp kendi rızası ile iş verdiyse bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum. Yanlışım var ise düzeltin lütfen.
Yanlışınız var, dümdüz yazıyor her şey ekstra düşünmeden basit anlama becerisi ile anlayabilirsiniz.
"
Hizmet Verecenler İçin;- Bu kategori sadece grafik tasarım işi verecek müşteriler içindir.
- Hizmet vermek için Grafik Tasarımcılar kategorisinde konu açabilirsiniz.
Önemli Not: İşverenlerin açtığı konulara
teklif verebilmek veya iş alabilmek için Grafik tasarımcılar kategorisinde kurallara uygun
aktif bir hizmet konunuzun olması gerekmektedir."
https://www.r10.net/tasarim-isleri/2...-okuyunuz.html
Kimse Behance'den iş verip "R10 hesabınız var mı ya" demez. Bir kişi desin kalan 4 kişi demez. 3 senedir kullanıyorum orayı öyle bir ortamı yok ki arkadaş r10'da aktif bile değil. Teklif vermek değil "İŞ ALABİLMEK" diye bir 2 kelime var, dikkat edin. Kolay gelsin hocam