uasports adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E2 vizesi için alt limit yok yani yatırım yapacağınız iş, proje için taban fiyat yok ancak bazı şartlar var vergi dönemi sonuna kadar E2 vizenizi uzatmak için belirli bir ciroya sahip olmanız ve çalışanınız olması gerekli. Bu yatırımlara en basit örnekler ticari araç alımı bunun içinde tır, food truck, panelvan kamyonet vb şeyler geçerli. Genelde herkes tır ve food truck der ama panelvanlarda vardır daha düşük yatırım olarak. Ayrıca popüler olan depo hizmetleri vb hizmetler mevcut. Kazancınızı nereye yönlendirmek istiyorsanız ona göre detay verebilirim, ama bilginiz varmı bilmiyorum E2 yatırımı ile kendi yatırımınızda çalışamazsınız onun için E2'ler genelde eşlere yada aile bireyleri üzerine alınır. Kendiniz çalışmak içinde farklı süreçler devreye gidiyor

Hocam selamlar hayırlı olsun irtibat halinde kalalım malum oralarda tanıdık kişilerle görüşebilir yada iş yapabilirsek çok iyi olur. Malum Abd'de en büyük sıkıntı asosyallik

Merhabalar bu yanlış kalabilirsiniz ve uzatma işlemini uscis aracılığı ile kendiniz yapıyorsunuz genelde çoğu insan avukat ile yapıyor ama avukatın yaptığı sadece sizin adınıza evrak doldurup göndermek. Avukatlar konusunda bilinen çok yanlışlar var özellikle iltica edenler çok para kaptırıyor maalesef. New Jersey eyaletinden permitim var ayrıca TD bank hesabım mevcut bunları turist vizesi ile gittiğimde 10 gün içerisinde yaptım.

Amerikan vatandasiyim. Avukatlarida USCIS cok iyi ezbere biliyorum. Aramızdakı fark ben yasadım sen varsayımda bulunuyorsun. Amacım sadece genele emin olmadığınız bilgi paylaşımmında bulunmamanız içindir.

TD Bankta hesabi pasaportunla actirdin. Tum bankalarda pasaportunla hesap actırabilirsin.. Bu bir olay degil. Hesap işletim ücreti veya 50 100 usd hangi bankaya yatırıcam desen checking (vadesiz) hesap açarlar. Öncelikle araştırmanızı öneririm TURIST vizesi gezme harcama üzerine akratide edilmiş bir vizedir. Vizeniz dolsun kimse bişe demez.. Yüz kızartıcı bir suç işlemediğiniz sürece.. Siz yakalanana kadar gezersiniz sorunda olmaz. Turist olarak girdiniz bir ülke USA ise USCIS birimine gidip ben daha cok gezmek istiyorum derseniz tahminim ülkenize dönüp tekrardan giriş yapın diyeceklerdir çünkü multi vize özelligi olduğu için her girişinizde belirli bir süre kalma iznine tabi tutuluyorsunuz. Diğer türlü immigration yasaları değişmediyse eğer Amerikada tüm göçmenler 10 gün kaldıktan sonra: yahu şuraya bir gideyim şu vizemi bir uzatayımda amerikada yaşamaya devam edeyim derlerdi.

Turist vizesi çalışma hakkını yasaklayan bir vizedir. Amacının dışına çıkmaması için bir çok sınırlama getirtilmiştir. Örnegin turist vizesiyle gidip kalma çabası.. Bunlar için çeşitli yollar mevcut ancak turist vizesiyle ömrünüz cok uzun olmaz.