cryptexio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım ile oturum izni almak? Süreçleri nasıl oluyor? Bilgi verir misiniz?
E2 vizesi için alt limit yok yani yatırım yapacağınız iş, proje için taban fiyat yok ancak bazı şartlar var vergi dönemi sonuna kadar E2 vizenizi uzatmak için belirli bir ciroya sahip olmanız ve çalışanınız olması gerekli. Bu yatırımlara en basit örnekler ticari araç alımı bunun içinde tır, food truck, panelvan kamyonet vb şeyler geçerli. Genelde herkes tır ve food truck der ama panelvanlarda vardır daha düşük yatırım olarak. Ayrıca popüler olan depo hizmetleri vb hizmetler mevcut. Kazancınızı nereye yönlendirmek istiyorsanız ona göre detay verebilirim, ama bilginiz varmı bilmiyorum E2 yatırımı ile kendi yatırımınızda çalışamazsınız onun için E2'ler genelde eşlere yada aile bireyleri üzerine alınır. Kendiniz çalışmak içinde farklı süreçler devreye gidiyor

mercian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar bende ağustos 23 de gidiyorum San antonioya turist vizesi ile ve bende iltica talep edeceğim kalıcak yerim var param da var ardından franchise alıp yoluma devam edeceğim isterseniz numaramı bırakayım belki karşılaşırız
Hocam selamlar hayırlı olsun irtibat halinde kalalım malum oralarda tanıdık kişilerle görüşebilir yada iş yapabilirsek çok iyi olur. Malum Abd'de en büyük sıkıntı asosyallik

darkland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim bildigim turist vizeli avukat araciligi ile buyuk bir mazeretiniz (catir catir para harciyorum burda) yoksa hic bir kurum uzatamaz. Vize islemleri icin ulkenizden islem yap denilir. Turist vizesi ile girip kalanlarin cogu 1500 takla atarak hayatlarina devam ederler. Cunku turist vizesi ehliyet ve kimlik gibi belgelere sahip olamazlar.
Merhabalar bu yanlış kalabilirsiniz ve uzatma işlemini uscis aracılığı ile kendiniz yapıyorsunuz genelde çoğu insan avukat ile yapıyor ama avukatın yaptığı sadece sizin adınıza evrak doldurup göndermek. Avukatlar konusunda bilinen çok yanlışlar var özellikle iltica edenler çok para kaptırıyor maalesef. New Jersey eyaletinden permitim var ayrıca TD bank hesabım mevcut bunları turist vizesi ile gittiğimde 10 gün içerisinde yaptım.