nasıl çıkcaz bu çemberden eski yöntemler olmuyor. beklicez mi sadece.
Bu durumlar genelde geçiçi oluyor, 1-2 gün böyle indexte sorun olur tekrar açıyorlar
Dün bastığım site 100k index almış ama trafik almamış ( sıralamada var aslında ) bazı içeriklerde sıralama olmasına rağmen trafik gelmemiş belkide gelmiştir emin olamadım search console verisi yansımamış yansıması lazımdı şimdiye kadar.
,
buda bugün başlattığım bir site gece 00:00 dan sonra aldığı index şu saate kadar ( 14:31 )
Bunun hiti yansımış ama leş yani şuana kadar en az 1k - 1.5k arası göstermesi lazımdı
Bir şeyleri test etmek istersen eğer bazı kişiler tam spam yiyen siteleri 301 ile temiz bir domaine yönlendirme yaptığında sorunun gittiğini söylemiş. Spam yiyen site yok şu an elimde test edemedim edersen bir sonuçlarını paylaşırsan sevinirim
Yaklaşık olarak 3 aydır bu yöntem ile ilerliyorum zaten,
Spama giren siteyi ayrı sunucuya alıp, oradan random sitelere 301 çekiyorum.
Yeni site 2-3 saat sonra index almaya başlıyordu, ( son 2 gündür indexlemede yine sorun var dünya geneli index almıyor, alıyor aslındada son 1 saat aramasında yer vermiyor )
301 çektikten sonra yeni site hitleniyor index alıyor buraya kadar sorun yok, 48 saat e varmadan oda patlıyor.
Benim içerikler toplama içerik ondandır muhtemelen normal spam basan birinin patlayacağını düşünmüyorum.
İlk başladığım haftalar elimde yüksek sayıda bot vardı fakat son 2 haftadır farkettiğim bir durum, 3 ay önce 301 e çektiğim domainlerden backlink gelmiyor yani artık 3 ay önceki domainlere botlar artık gelmiyor.
En son gelen botlar son 2-3 haftalık spamda çevirdiğim domainlerden botlar geliyor.