Küçüklüğümden beri çok teknik konuları halletmek bana zor gelmiyor. Fakat basit şeyleri halletmek çok zor geliyor. İşler tamamlayamazdım. İletişim vs Otistik sorunları konuşmuyorum bile. Bu arada yaş 36
Bu konudan çok muzdarip oldum. Bi ara evliliğim bitecek hale bile geldi.
Çocukken psikiyatriye gittim. Psikoloğa gittim. Yaşam koçuna gittim. NLP gittim. Fakat bi yere kadar ilerliyorum sonra eski halime geri dönüyordum.
Son 3 senedir dayanamadım artık. Gittim psikiyatriye tekrar. İlaç verdi. Antidepresan ne işe yarayacaksa çözemedim. Bir de dikkat dağınıklığı için ilaç verdi. İyi güzel ama bi yere kadar gidiyor oda. İlaçları bıraktım. İlaçları almıyorum artık.
Ben de alternatif yöntemleri araştırmaya başladım. Tıbbi Nebevi'den tutunda çinin geleneksel tıbbına, natasha campbell'e kadar araştırıp okudum.
Hepsinden karışık kendimce tedavi uygulamaya başladım. Örneğin gaps diyeti yapmaya başladım ayrıcasoya lesitini gıda takviyesi multivitamin takviyesi almaya başladım. Su orucu dediğimiz aralıklı oruç tuttum.(8/16).
Şuana kadar hatırı sayılır şekilde toparlamaya başladım ve hala da devam ediyorum. Şuan Ciddi borçlardan kurtuldum. Ufak tefek işlerde çalışmaya başladım. Konuşmalarım insanlarla ilişkilerim düzelmeye başladı. Ama yolun daha başındayım.
Buradan dehb konusunda tecrübeli arkadaşların da fikrini almak istiyorum. Önerilerinizi beklerim.