Tek kişinin bildirim yapmasiyla instagram hiç bir şey yapmıyor. Topluluk lazım. Yani spamlamak.
hocam tamamını okumadınız sanırım, benim adamın profili kapattırmak veya benzeri bi çabam yok aslında. teliflerin kalkmasını istiyorum sadece 2 adet
Ustam sen nası bi teşkilatın içine düştün
sorma hocam, adam o kadar tuhaf ki, rdr 2 15-16 yaşında silahsız insanları vurmuş bunu paylaşalım tiktokta çok izlendi bi şey olmaz falan diyor. en son da funny diyince tamam dedim bu adam deli.
Merhabalar hocam bu konuda instagrama belirtebileceğiniz bir bildirim yoktur. Zaten kişiye ait içerik '' resmi şekilde yazılı çizili izni rızası onayı '' yoksa geçerliliği de yoktur. Yani size ne kadar izin verdim yazsa da telif atabilir. Şuan onun içeriklerini o memnun kalsın diye paylaşmanız sayfada daha çok telif içeriğine sebep oluyor. Tavsiyem eski tutan içeriklerini arşive çekin. Diğer mevcut içerikleri atmayı bırakın. Kişiyle istişarenizi sonlandırın yada onun size iyi niyet göstermesini sağlayana kadar iletişimi kesin
hocam ortak paylaşıyorum sadece, biliyorum bu durumu ondan tek paylaşmıyorum. yani tüm paylaşımları o kişiyle işbirliği olarak paylaşıyorum, yoksa elbette güvenmem ona.
ek olarak sayfada hiçbir o tarz içerik yok şuan bu mevzudan sonra hepsini arşivlemiştim tamamen kendi içeriğimle devam ettim, hatta şiddet içeren oyunları bile kaldırdım sorun olur diye. ben sadece onunla ortak 1 paylaşım yaptım, bugünd e belki yaparım onun sebebi de ara bulucu olmak aslında