bedelfurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anladığım kadarı ile trendyol gibi olup trendyol go gibi kendi kuryesi ile hizmet verecek bi sistem düşünüyorsunuz. bu şekilde havuz sistemi ile çalışan vigo fiyuu bk ekspress gibi firmalar var birde denizli merkezli bayilik veren maxijett isimli kurye sistemi mevcut ilinizde maxijett olmayabilir. burger king veya popeyes gibi firmalar varsa fiyuu muhtemelen vardır. bu firmalar ile anlaşabilirsiniz. sahibinden moto kurye iş ilanları kısmına girip te ilinizde kurye arayan firmalara bakarak varsa havuz sistemi ile çalışan firmaları bulabilirsiniz
merhaba. aslında kendi kuryem ile çalışmak istemiyorum. bizim bu projede asıl üstlenmek istediğimiz kısım siparişleri alımı, uygun ev hanımının hazırlaması ve kuryeyi çağırması. gerisi yani teslimat bizden bağımsız olarak kurye hizmetinin işi.

ihtiyacımız: bizim ürünlerimizi havuz sistemi ile taşıyacak ve bizden bağımsız kurye hizmeti alabileceğimiz işletmeler.
maxijett ile görüştüm ve bu iş için birlikte çalışabileceğimize karar verdik. ama tabi hizmet sunduğu alanlar şu an için kısıtlı. istanbul'da yoklar mesela.

senaryo şu:
ürünler tat-bi.com sitesinden sipariş edilecek. diyelim ki siteden 1 adet üzümlü kek siparişi geldi. bu sipariş ev hanımlarının gördüğü siparişler ekranına düştü. keki yapmak isteyen hanım, o saatte keki hazır etti ve kuryeyi çağırdı. kurye hanımın adresine gidip keki aldı ve teslimat adresine götürdü.

şimdi bu sistemi türkiye genelinde düşündüğümüzde çözüm olarak sadece havuz sistemi ile çalışan kuryeler geliyor benim aklıma. tabi her firma her yerde hizmet vermiyor. farklı illerde farklı firmalar ile anlaşıp olabildiğince geniş bir alanda hizmet sunmak istiyoruz.