UgurSeyma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılar hepsini okudum

1 yıl içinde daha iyi yerlere gelebilmek için yapay zeka ile ücretli danışmanlık ve teknik hizmet konusunda anlaştık. (yıllk 8k maaş) 1 yılda 10x kazadırırsa yola devam ederiz.

şu kısmı açar mısınız ? yapay zeka ile anlaşma nasıl oluyor
teşekkür ederim.

üniversitede en sevdiğim ve zorlandığım ders istatistikti. eğer bir hedefe ulaşmak istiyorsak istatiksel verileriden yola çıkarız.

yani 1m tl yi 18 ay sonunda 1 m tl olarak kalmasını istiyorsam, bir exel dosyası hazırlayıp kar-zarar grafiliği ile ilerlemek lazım. doğru zamandan doğru yatırımlar ile exel dosyamızda kar kısmına geçebiliriz.

işte burada doğru zamanı oluşturmak için yapay zeka yardımcı olacak. Bana exel dosyasını hazırlayacak, değerleri analiz edip harcamalarımı yönlendirecek.

Ben yapay zekaya güncel derlerleri girip yorumlamasını isteyeceğim.

ücretsiz versiyonda süreyi 18 ay olarak çıkardı. pro ile daha detaylandırmak istiyorum.

istatistike fena değilim, riskleri analiz etmek te profesyonel mesleğim. Yine de çok daha gelişmiş bir yorumcuya başvurmak hedefe ulaşmamı kolaylaştıracaktır.

Yıllık 8k ödeyeceğim ama doğru gelir-gider tablosu ile zaten bana 100x kazandıracak 18 ayda. onun dışında fatklı kazanç yolu için de kullanıp 10x kazandırır mı onu test edeceğim.

iyi forumlar.