Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerinde hacklink paneli var hayvan gibi besledikleri sitelere link bırakıyorlar anında index alıyor zaten.
Yandex.com üzerinden çok rahat indexletme yapabiliyorum. ( içeriği yandexte indexletip sonra yandex i googleda indexletip direk ilk 3 e oynuyorum oynayanlarda var )
x.com linklerinide 1 saat içerisinde indexletebiliyorum.
Aynı şekilde belirttiğin goolge linklerinide,
telgra.ph linklerinide.
Ortada bot yok amele gibi çalışan ekipler var.
Görsel aramada hotlink ile sıralama alan sitelere göz attığımda, spam içeriklerin büyük çoğunluğu hacklink ve sızılmış sunucu kaynaklı. Olayı artık ciddi şekilde aşmışlar. 50 spam tekniğini bir arada uyguluyorlar. Sunucuya sızdın, sızdığın sunucuda içinde hotlink olan spam sayfa oluşturdun, bu oluşturduğun sayfanın SEO'sunu yaptın, sonra bu sayfayı botlara farklı içerik göstererek kimlik avı sayfasına yönlendirdin burada bitti mi? Bitmedi. Sonra hotlinki ile görsel aramalardan trafik aldıkları sitelere, sayfalara ciddi AntiSEO saldırıları yaptın yetmedi gittin o sitelerinde güvenik açıklarını araştırmaya başladın ve onlara da sızdın. İşin önemli kısmı manuel uğraşı gerektiriyor. Normal insan işi değil bunlar. Olayı ciddi şekilde aşmışlar.
Gerçi bu yetenekler bende olsa böyle boş işlerle uğraşmazdım. Bunlar muhtemelen ileri derecede otizmi olan tipler ve tedaviye ihtiyaçları var. Sağlıklı bir insan yeteneklerini böyle gelip geçici takıntılı işlerde bu şekilde heba etmez.