Merhaba baştan yazım yanlışları için kusura bakmayın geceden beri uykusuzum.

Geçen hafta apartman mahzeninde bir ampulden kaynaklı nötrlenme oluyor ve apartmanda olan herkesin elektriğe bağlı olan tüm cihazları yanıyor ve ya patlıyor daha sonra yönetici elektirikçi yardımı ile sorunu çözdüğünü söyleyip ev sahiplerinden para topluyor ve sorun çözüldü diyor geçen hafta bir monitorüm bozuldu herkesin kliması kombisi dolabı falan bozulmuştu diye çok ses çıkarmadım ama dün akşam saat 20:10 civarı klima karşısında uyurken başımın yanında telefonum şarjdayken bir den bir patlama sesi duydum ve şarj aletimin adaptörü patladığını gördüm kafamı yukarı kaldırınca klimanın kapaklarından ateş çıktığını gördüm bilgisayarım kasamdan falan ateş yükseliyordu dumanlardan bir şey göremeyip kendimi dışarı zor attım yine ana elektirik kablosunda sorun olmuş ve tüm apartman yine mağdur herkesin bir şeyleri yanmış patlamış ben kiracıyım nasıl bir aksiyon almam lazım ev sahibi masrafı karşıla vs dedi baya tehdit vs küfürlü konuşma sonrası ben eşyaları karşılarım ama bilgisayarın vs beni bağlamaz diyor gece elektirik dağıtım şirketi geldi ve yol kazılacak en az 15 gün elektirik olmaz diyor apartman yöneticisi de masrafları ev sahipleri ve kiracılar karşılayacak falan demeye başladı napmam gerekiyor.
Kanunen kiracı olduğum için apartmanda taşınmazlar için benden ücret alınamaz yani elektirik bağlamak için vs kabloların alınması yolun kazılması falan için benden para alamazlar