fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kez aldatıldım,2.si çok benziyor sizin olaya hocam.ben ünide benzerini yaşadım,forumdan bi arkadaş sayesinde kafamdaki şüpheyi giderip haklı oldugumu ögrenmiştim ben de.

bigün bi arkadaş sevgilisine çiçek göndericek çiçeksepetinden sipariş geçsena dedi,o arada dedim bende kız arkadaşıma bi çiçek alayım.ben adanadayım,kız aydında ama çocukluktan arkadaşız yani netden tanışma filan degil.kıza çiçek gönderdim,özellikle sınav zamanı işte mutlu olsun dedim.eline geçtiginde güzel bi mesaj bekliyorum tabi,fakat çiçegi alınca ana,bacı sövdü desem yalan olmaz ama sınav stresi filan degil,çiçek gönderdim diye bayagı hakaret/küfür yedim ve içime bi kurt düştü hani kimin görmesinden,duymasından çekiniyor ki diye.lafı uzatmayayım diye detaya girmiyorum şimdi,başka şeylerde vardı şüphemi destekleyen.

sonra forumdan bi arkadaşta onla aynı okuldaydı,aklıma geldi.dedim daha öncede bi hareketinden şüphelendim,şimdide böyle oldu filan.yarın okula git,şu kızı bul,bi bak bakalım kimle geziyor,ne yapıyor filan.sagolsun o da gidip buldu.tamda şüphelendigim şey oldu...kızın bahcede resmini/videosunu çekip gönderdi çaktırmadan.okulun bahcesinde,oglanın birinin kucagında bizimki.olaylar olaylar şimdi detayı girmeyeyim işte anladınız siz...

ilk seferim degildi,daha önce de aldatıldıgım için bu yüzden atlatması daha kolay oldu...söyledigimde başta inkar etti tabi.kim diyorsa yalan işte kimse yok hayatımda başka filan,sonradan bi sevgilisi daha çıktı ortaya.detaylar uzun,o konulara hiç girmeyelim şimdi... sonuç olarak bizimki ekip çalışması seviyormuş meger.benim ögrendigim,benle birlikte 4 sevgilisi oldugu ama muhtemelen dahasıda vardı.

en iyi tanıdıgımı,herşeyini bildigimi düşündügüm kişilerden hep bu tekmeyi yedim.demek ki kimseyi tanımıyoruz abi,yapıcak bişey yok.bunlar ne ilkti,nede son belliki.hayat devam ediyor...
Aga bee..