Lütfen konuyu okuyunuz ve o şekilde yorum yapınız.

1. dolandırılışım r10 üzerinden bir ticarette olmuştu hala icraya verdik avukatım ile beraber süreç devam ediyor.

2. dolandırılışım bugün belli oldu. kişiye 10 ekim 2022 tarihinde 7000tl para attım kartım olmadığı için onun karttan ödüyecektik mahalleden bir arkadaşın ablası olur kendisi neyse kartı borç olduğu için 3250tl çekmiş 3750tl geri attı ve çekilen benim hiç olan 3250tl paramı gün içerisinde vereceğini söyledi derken bugün tarih 27 haziran 2024 bugün parayı ne zaman göndericeksin abla diye yazdığımda kendisinden aldığım cevap ' gidin hacize sıraya girin hiç bir şey alamazsınız benden sıradaki 10. kişi olucaksınız. '

bu cevap karşısında hakkımı helal etmiyorum benim ile muhatap olma yazdım geçtim ve kendisi açmısın olum sen gibisinden laflar söyledi tekrardan hakkımı helal etmiyorum dedim ve geçtim.

Şimdi arkadaşlar yarın avukatım ile beraber icra davası açacağız sizlerin harici önerileri tavsiyeleri mevcutmu?
düşüncem hiç bir şey alamıyacağım ama farklı bir fikri olan varsa dinlemek isterim.