haklısınız hocam ama kafaya takmadan da olmuyor işte ben onun için çoğu seyimden feragat ettim ödün verdim hep mutlu olsun diye uğraştım. aldatıldığımi bu şekilde öğrenmek gerçekten çok koydu başka şekilde öğrensem bu kadar çok üzülmezdim.
Güzel kardeşim öncelikle geçmiş olsun.
3 günlük dünyada 10 dakika sonra hayatta olacağımızın garantisi yokken sen bir kız için kendi bu kadar paralarsan hayat sana daha çok çelme takacak, peki sen bunları nasıl aşacaksın?
Hiç kimseye kendinizi bu derece kaptırmayın, bak en ufak bir olumsuzlukta dünyanızı başınıza yıkıyorsunuz bunalımlara giriyorsunuz. Çünkü hayattaki her şeyinizi o olduğuna kendini inandırıyorsunuz ama asla öyle bir şey olmamalı. Başınıza en ufak bir bela geldiğinde ilk başta bu tipler size tekme atar unutmayın. hayatta tek başınasınız ve hiç bir zaman kendinizi çok kaptırmayın hele ki şu zamanda. Her an her şey olabilir ve olacakta.
Birde benim çevremde büyüklerimin bir lafı vardı elin ellenmişinden kendi düzülmüşün iyidir diye. En azında az çok ne olduğunu bilirsin derlerdi gerçi o söz şimdilerde geçerliliğini yitirmek üere ama ben yinede bir burada yeri gelmişken belirteyim dedim.
Sen sağlığına dikkat et, bu hayatı sende ilk defa yaşıyorsun oda, ama o ilklerini belki başkalarıyla yaşamaya çalışıyor senin yokluğunda. Hayatta her şey çıkar karşında her gün haberlerde okuyoruz lan arkadaş bu da olur mu yahu diyoruz ya işte onlara artık hızlı bir şekilde alışmak lazım.
Herkese iyi geceler.