* Şikayetçi olduğum üye: @BannedFromServ;
* Şikayetçi olma nedenim: vadettiklerini sağlamıyor ve iade göndermiyor
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/hosting-sirketle...-ariyorum.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

merhabalar, inode limiti, eklenti alan adı limiti ve disk limiti olmayan bir hosting aradığım için R10 üzerinden ilan açmıştım. İlanıma @BannedFromServ; yardımcı olabiliriz diye mesaj yazdı. bende bunun üzerine sitelerine girerek hosting paketlerini inceledim. disk gibi özelliklerin limitsiz olduğu en üst paketi almaya karar kıldım ve alım yapmadan önce site üzerinden iletişime geçtim. ben bu hosting paketini almak istiyorum ama disk, eklenti alan adı, inode sınırı sınırsız mı diye soru sordum. bana attığı mesaj tam olarak: "her şey sınırsız olarak teslimat yapılmaktadır 1 saat içerisinde iade yapabiliriz kontrolleri sağlamanız için" şeklindedir. bende bu mesaj üzerine paketi satın aldım ve eklenti alan adının 0 olduğunu gördüm. aynı zamanda sitesinde belirttiği otomatik teslim sistemi çalışmadı ve aldıktan sonra kendisi manuel olarak hostingi açtı bende bundan dolayı alır almaz deneyimleme şansım olmadı ve yine sitesinde belirttiği üzere cloudlinux, litespeed gibi eklentilerin olduğu yazıyor ama hostingde onlar da mevcut değil. şuan hosting hesabıma girmek istediğimde de hata veriyor ve bizimle iletişime geçin diyor. satın alımın ardından tekrar iletişime geçip iade istediğimde iade olmadığını söyledi. satın alımdan önce hizmet sözleşmesine bakmıştım ve açıkça 7 gün içinde iade olduğu 3 iş günü içinde de yatırılacağı yazıyordu. talebim vadettiği sınırsız eklenti alan adı da dahil olmak üzere sınırsız hosting ya da ödeme yaptığım kartıma para iadesi olmasıdır.