Aslında bir tane nedeni var ki bu yeterli. Amazon bunu istemiyor. Örnek olarak ansızın mağazanızda olan ürünlerden herhangi birisi yada birileri için fatura isteyebilir. Sonuç olarak amazon aslında stoksuz ticarete izin vermiyor. Eğitimlerde falan ara deposuz göndermenize izin verilmiyor diyor ama hikaye. Ben bunu 1 sene bu işi yapıp hesabı 2 ay kapatılıp ciddi miktarda içerde parası 2 ay bekletilmiş biri olarak söylüyorum. Ha sonra rastgele yazdığım bir appeal ile açıldı hesabım paramı kurtardım ama fbm olarak ürün ekleyemiyorum. Ayrıca ben şanslı kişilerdendim açılmayan hatta parasını bile alamayan bir sürü insan oldu. Bu yüzden dropshippingi kesinlikle tavsiye etmiyorum. İyi forumlar.
Ekleme: Ayriyeten %7 ile falan kar yaptığınızı zannettiğiniz siparişlerden bir şey kalmıyor banka kesintileri vs derken. Kanadalılara amme hizmetinden başka bir şey olmuyor o karlılıkta bu iş modeli. İlla devam edeceğim diyorsanızda karlılığınızı yükseltmeniz lazım. Parayı buraya getirene kadar zaten %5lik bir kesinti olmuş oluyor bilginize.