-Tüm hocalarıma iyi geceler dilerim. Yaklaşık 1 yıldır web sitelerine ilgi duyuyorum ve kendi çapımda hobi olarak ilgileniyorum. Bu konuyu açmanın ana sebebi benim gibi bu işlere merak salmış kişilerin bir şekilde emeklerinin karşılığını alabildiğini göstermek. Tam 20 başarısız aylık ziyaretçisi 10 kişiyi geçmeyen İndex almayan siteden sonra bu site benim için kendi çapımda bir başarıdır.

-Zamanla niche sektörü ilgimi çekti ve bundan 2.5 ay kadar önce niche bir alanda site açtım. İlk 7 günde siteyi tamamladıktan sonra neredeyse hiç ilgilenmedim sayılır ( Sürekli güncel gözükmesi için hergün 1 kelime silip 1 kelime ekledim sadece).
Bu süreçte sitenin oturmasını ve sıralamaların düzelmesini bekledim. En yüksek hacimli 3 kelimenin birinde 2. Sıra diğerlerinde ise ilk beşteyim. 1 kez backlink çalışması aptırdım.Günlük ziyaretçi sayım 500-750 arası değişiyor.

-Hizmet aldığım ve bazı tanıdığım hocalarımın tavsiyesi ile pazar günü adsenseye başvurdum ve sadece 1 günde onay aldı. Pazartesi reklam yerleşimi yaptım ve sonuçlarım şu şekilde: