O konuda valla benim doktorum Allah razı olsun boğazım çok kurudu solunum sıkıtısı yaşadım az, istediğinde duralım 2dk mola verelim öyle devam edelim dedi. Anestezi biraz beni yoruyor ağzı anestezisi. Yoksa iğnesi ağrısı pek umrumda değil. Yarın gidicem umarım direkt geçici dolguyu çıkarır iğnesiz yapar. Yoksa yine çekeceğim var 😀 sigara kullanmayın arkadaşlar herşeye zarar 😀
Kuruluk olayı sigaradan değil bence hocam, sizin yapınız o şekilde sanırım yani içmeseniz de kurur gibi. Ben 5 yıl sarma sigara içtim, normal sigaraya göre daha berbat. Son 2 yıldır da elektronik içiyorum aromasız. Bu da ağızı kurutuyor ama ben yanında hep çay kahve soda gibi sıvılarla içiyorum. Yarın 3 tane dolgu yaptıracağım kanalsız bakalım neler olacak. Ben üşengeç biriyim, hepsini aynı anda yapalım dedim. Dayanırsan yaparız, benlik sorun yok dedi

Ben bir de 3 iğneden aşağı yaptırmıyorum, kesmiyor beni. Doktor pek yanaşmasa da vurun diyorum sorumluluk benim. Hoşuma da gidiyor niyeyse. Gram ağrı sızı olmuyor ve uzun sürüyor ya etkisi. Zaten etkisi geçince iyileşmiş oluyor işlem yapılan yerler. Aradaki süreyi öyle kapatıyorum

Üstüne bir de uyku çekiyorum 10-12 saat. Kalktığımda hiç bir şey yaşamamış gibi oluyorum.