@Coşkun Çetin; Coşkun hocam merhabalar %100 benzerlik olan ve elenmeyen cok yarışma gördüm arkadaşın belirttiği o kısma katılıyorum. Örnek: benim logomda benzer nitelikte olsun x kişisinin de benzerlikte olsun. Benim logom %50 benziyorken elendi mesela ama x kişisinin logosu %100 benzerken sadece tek fark aynalama yapılmıs olmasıyken elenmedi ve birinci secilip kazandı. Size de ulaşmaya calıştım ama ulaşamadım derdimi cok kez anlatmak istedim biraz eski durum bu anlattıgım. Yakında zamanda da ben de uzaklaştırıldım uzaklaştırma aldıgım yarışma sahibi yarışma acıklamadı aylarca yok oldu uzaklaştırılmadı kısıtlandı sadece. Ben onun yüzünden 1 ay ban yedim emek verdim benzer oldu elendim ban yedim ama adam yarışma acıp 10 larca insanı kandırıp yok oldu gitti. Şimdi bu kısımda hak aramak istedim moderatörleri cok meşgul ediyorum gerekcesiyle bana cok mesgul ediyorsun moderatörleri sana ceza verebiliriz dediler. Susuturulduk yani kısacası. Canları sağolsun.

Bu konudaki önerim ilk etapta 10 juri isimleri tasarım yarışmaları kategorisinde acıklansın bilelim secilirken acıklandı sonra değişti yenilendi ve isimleri gizli tutuluyor. sonraki önerim benzerlikten elenen bir yarışmacıya neden agır cezalar veriliyor. Yarışmadan direkt elenmesi bile bence yanlış insan araştırmıs olabilir bulamamıs olabilir insanlık hali her zaman webte herşey önümüze tak diye cıkmıyor bir yarışmada 5 logo ekleme şansımız var 3 kez de benzerlik tespitinden elenme hakkı olsaa bir kişi bir kez elendiğinde yeni calışmasını eklemeli bence pes pese kaç tane yarışma yoğunlugu oluyor ki 10 tane uzun yıllar emek veren grafiker arkadaşımız bu logoları denetlemeli ve benzerse elemeli ama o kişi tekrar o yarışmaya katılabilmeye devam etmeli nacizane fikrim bu şekildedir. Sisteminize uyar veya uymaz "benim fikrimdir"..

Moderatörler ile ilgili bişey demek istemiyorum.

Teşekkürler