WPD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Opel marka bir aracım var. Bir süredir motor ikazı veriyordu panelde. Dün sanayide opele bakan bir ustaya verdim 1 gün kaldı araç yaklaşık 3-4 parça değiştirdi, 10-12 bin tl arası bir ödeme yaptım. Değiştirdiği parçalar triger kayışı, termostat, motor içerisindeki okuyucuların ince ayarı vs. fakat 1 saat sonra yine ikaz verdi araç. Bugün sabah tekrar götürdüm bilgisayara bağladı bu sefer Eksantrik Mili Konum Sensörü Arızası verdiğini motorun sol tarafındaki bulunan şu parçanın veya dişlilerin değişmesi gerektiğini ama emin olamadığını söyleyip yapmadı.

https://www.opelotoyedekparca.com/ur...yon-sensoru-gm

Bahsettiğim parça şu bunun içinde yüksek bir fiyat verdi dişliler içinde.

Bu şekilde kullanmanın sıkıntı olmayacağını söyledi. Fakat motor ışığını görmek huzursuz ediyor. En azından İstanbul'da sanayide tanıdığı olan birisi sorup bilgi ve fiyat alabilir mi acaba? 4-5 parça değiştirdi sorunu çözemedi veya çözmedi bilmiyorum. Artık götürdüğüm kaçıncı usta ve sürekli yüksek paralar çıkıyor. Vicdanı olan birine denk gelemedik bir türlü.

Model Opel Astra J
Merhaba opel vectrası olup gına gelmiş biri olarak opellerin krank ve egzantriik devir sensörü kronik arızalıdır. Dişliye gerek yok sadece bir soketi olan sensördür değişmen lazım ama neden triger felan değiştin anlamadım trigerin lakası yok
Ha orjinal parça almayı unutma