barisyildizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç reklam verilmedi diyorsunuz sonrasında yayıncılarla çalışıldı diyorsunuz yayıncılarla çalışmak reklam demektir zaten. Sonrasında başka bir mesajınızda 3.000₺lil reklam verildi 5400₺ ciro yaptı diyorsunuz. Yayıncılarla çalışmayacaksınız artık diyip diğer mesajınız da 3 yayıncıyla çalışacaksınız diyorsunuz. Bi dediğiniz diğeriyle tutmuyor. Site kazancı olmayan bir site. Konuyu düzenlemenizi tavsiye ediyorum.
Selamlar,
Her detayı iletmek uzun olacağından dolayı E-pinleşmeden önceki durumu size iletmedim. Biz E-pinleşmeden önce sadece Random key satışı yapıyorduk. Sitemizin eski görüntüsünü ve halini farklı siteler aracılığı ile elde edebilirsiniz. O zaman yayıncı anlaşmamız ya da E-pinleşme projemizde yoktu. Ancak Random Key'lere reklam verildikten sonra gelen sonucu beğendiğimiz ve E-pin alanına hizmet etme isteğimizden ötürü siteyi E-pinleştirdik. E-pinleştikten sonra sosyal medya ve Google tarafına hiç reklam verilmedi.
Ayrıca anlaştığımız tüm yayıncılar ile herhangi bir ücret ödemeden yayıncılarla olan bağımızdan dolayı anlaşılmıştır. Zaten detaylı görüşmek isteyene bu infoların hepsini veriyorum.
Konuda bir yanlışlık yoktur.
Teşekkürler.